Pripravíme si hrniec, do ktorého dáme variť vodu. Ďalej si pripravíme misku s ľadovou vodou. Slnečnicový a repkový olej si zmiešame.

Do vriacej vody dáme na 30 sekúnd variť listy medvedieho cesnaku. Následne vyberieme a dáme do misky s ľadovou vodou. Po pár minútach medvedí cesnak vyberieme z vody a osušíme. Množstvo použitého medvedieho cesnaku môžeme upraviť podľa vlastnej chuti.

Medvedí cesnak dáme do mixéra spolu so žĺtkami a horčicou. Dobre rozmixujeme.

Rozmixovanú zmes dáme do misky a ručným šľahačom dobre prešľaháme. Potom za stáleho šľahania tenkým prúdom prilievame olej. Zmes by mala hustnúť a naberať na objeme.

Nakoniec pridáme ocot a podľa chuti soľ, mleté biele korenie (prípadne citrónovú šťavu).