Marináda na bravčové mäso

Marináda na bravčové mäso
13. júna 2023 Marketing
icon box image

Porcie

6-8

icon box image

Príprava

10 min

icon box image

Úroveň

ľahká

Ingrediencie

4 plátky bravčového mäsa (krkovička, karé, stehno…)
4 lyžice olivového oleja
2 strúčiky pretlačeného cesnaku
1 lyžica horčice Gur.men
1 lyžička sladkej papriky
Biele mleté korenie
1 lyžička soli

 

Postup prípravy

Zmiešame všetky prísady na marinádu a zmiešame s mäsom. Necháme marinovať aspoň 15 minút, ideálne však dlhšie, pokojne aj cez noc. Obalené a odstaté mäso si ugrilujeme alebo opečieme na panvici.

Dobrú chuť!

0 Comments

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*